Aspirant

07.11.2020 Helgen 7 & 8 november. Høstkonsert!!

Helgen 7 & 8 november. Høstkonsert!!

 

Denne helgen avvikles årets høstkonsert. Selve konserten skjer på Salen den. 8 november. I tillegg legger vi opp til en generalprøve med lydprøver etc. på Hjortsberg den 7 november. Merk at det er ulike tider for senior og aspirant/junior.

Det er flere billetter ledig, så ikke nøl med å bestille. Pris: 100 kr pr person. På grunn av smittevernhensyn er vi nødt til å registrere alle publikummere, og må derfor ha skriftlig påmelding i forkant. Send oss en e-post med navn, telefonnummer og hjemstedskommune på alle som kommer, innen 31. oktober. Første mann til mølla, det er begrenset med plasser…. Det kommer informasjon om betaling senere.

 

Lydprøver lørdag 7 november.

Denne lørdagen skal vi ha lydprøver og en siste finpuss før konserten.

 

Tid senior: 

10.30 - 15.00.

Tid junior/aspirant: 

11.00 - 13.00

Sted: 

Hjortsberg skole

Ta med:

Instrument, noter, notestativ, drikke og nistepakke begge dager. Plastposer med papir for å samle kondens fra instrumentene.

 

Konsert på Salen, søndag 8 november

Selve konserten starter presis 18.00, men vi vil bruke litt tid på å slippe folk inn. Alle registreres inn og vises til plassene sine. Dørene åpner derfor 17.30. Møt gjerne tidlig opp.

Musikantene møter opp tidligere.

Slagverkforeldre (senior) sørger for transport av slagverksutstyr til og fra Salen. Vi avtaler organiseringen av dette på lørdagen Slagverk rigges fra klokken 14.00.

 

Oppmøte senior: 

16.00 – ca. 19.00.

Oppmøte junior/aspirant: 

16.30 ca. 19.00

Sted: 

Salen, Osbekkgata 8.

Antrekk: 

Mørke klær, gjerne med svarte sokker og svarte sko.

Ta med:

Instrument, noter, notestativ, drikke, plastposer med papir for å samle kondens fra instrumentene.

 

Fravær må meldes fra med SMS til Vidar, 913 37 783.